Subscribe Us

Header Ads

Δευτέρα

Τι έχουν να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες σε κάθε περίπτωση!...

Ο αρρωστημένος ανθρωπισμός έχει παραλύσει την Δύση....Τι έχουν να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες σε κάθε περίπτωση!...

Η οποία ηττάται από τριτοκοσμικούς βαρβάρους που δεν πιστεύουν ούτε σε ιερό ούτε σε όσιο.

Αποτελούσε στρατηγική των ισλαμιστών τουFNL να σκοτώνουν μικρά παιδιά και ανυποψίαστους Γάλλους για να τραβήξουν την προσοχή των μμε στον αγώνα τους, και να σπείρουν ανασφάλεια. Ποτέ δεν θα σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο σήμερα ένας δυτικός στρατιωτικός ως στρατηγική κατά του εχθρού.

Το FNL σκότωνε μεμονωμένους γάλλους αγρότες με την υποκίνηση των μουσουλμάνων εργατών τους. Καθοδηγούσε τους αλγερινούς ισλαμιστές να.....κάνουν ψεύτικα τηλεφωνήματα σε γάλλους ιατρούς για βοήθεια σε μουσουλμανικά χωριά και όταν πήγαιναν εκεί οι γάλλοι ιατροί, τους σκότωναν. 

Το FNL πέταγε βόμβες σε γαλλικά σχολεία και σκότωνε μικρούς γάλλους μαθητές για να προκαλέσει τυφλά αντίποινα από τους γάλλους κατά του μουσουλμανικού πληθυσμού ώστε να προκληθεί διάσπαση της συμμαχίας γάλλων και μουσουλμανικού λαού.

Το FNL υποχρέωνε τους μουσουλμάνους να κάνουν σαμποτάζ στις γαλλικές αρχές για να προκαλέσουν κυβερνητικά αντίποινα κατά των μουσουλμάνων γενικώς, πχ τους έβαζαν να καίνε τα γαλλικά σχολεία, επέβαλαν στον κόσμο να κόβει τις τηλεφωνικές γραμμές, να σκάβει επικίνδυνους λάκκους στους δρόμους κλπ. Έκοψαν τις μύτες σε μερικούς μουσουλμάνους που απείθησαν στις διαταγές.

Αυτό που έκανε ο Μπιν Λάντεν το «2001» το είχαν κάνει το «1956» οι ισλαμιστές στην Αλγερία. Έριχναν βόμβες σε πολυσύχναστους δρόμους και σκότωναν αθώους Ευρωπαίους με σκοπό να προκαλέσουν αντίποινα γενικώς κατά των μουσουλμάνων. Αυτό αποτελεί συνειδητή επιλογή και όχι τυφλό μίσος φανατικών.

Οι ταλιμπάν στο Αφγανιστάν καίνε και καταστρέφουν σχολεία για να μην πηγαίνουν τα παιδιά σε σχολεία που δεν τα ελέγχουν. 

Οι ταλιμπάν στήνουν ενέδρες και σκοτώνουν μικρά παιδιά και δασκάλους. Τέτοιους εχθρούς θα αντιμετωπίζουν συνεχώς οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Στους εμφυλίους πολέμους της Αγκόλας και της Σιέρα Λεόνε χρησιμοποιούνται όλες οι τακτικές τρομοκρατικού πολέμου, μεταξύ των οποίων η στρατολόγηση μικρών παιδιών. 

Οι αντάρτες άρπαζαν παιδιά, τα εξανάγκαζαν να σκοτώσουν τους γονείς τους, και μετά τους έλεγαν ότι τώρα αυτοί είναι οι αληθινοί γονείς τους, και τα έκαναν αντάρτες. 

Παιδιά ηλικίας 7-12 ετών. Τους έδιναν ναρκωτικά και αλκοόλ για να τα εξαγριώνουν ή να τα στέλνουν να πολεμήσουν.

Όταν οι Έλληνες έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιους εχθρούς με τέτοιες πολεμικές μεθόδους, οι περιορισμοί στην χρήση βίας ή σε μεθόδους βίας αποτελεί αυτοκτονία.

http://krisaion.blogspot.gr/2010/07/blog-post_406.html
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου