Subscribe Us

Header Ads

Τετάρτη

Ποιες είναι οι Πύλες των Ινδιών και γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος τις σφράγισε; Μέρος 2ο

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η AGARTHA ή ARYAVARTHA;

Η Agartha (επίσης Agartta , Agharti ή Agartth ) είναι μια θρυλική πόλη που λέγεται ότι βρίσκεται μέσα στη γη.


Την αποκαλούν επίσης Γη των Ευγενών και των Αξίων – η Χώρα που δημιούργησε τις Βέδες. Οι Κινέζοι την αποκαλούν Hsi Tien, ο Δυτικός Παράδεισος του Hsi Wang Mu, η Βασιλική Μητέρα της Δύσης. Οι Ρώσοι παλαιορθόδοξοι του 19ου αιώνα την γνώριζαν σαν Belovodye και οι Κιργίσιοι σαν Janaidar. Αλλά σε ολόκληρη την Ασία το επικρατέστερο όνομα είναι το Σανσκριτικό Shambhala, που σημαίνει χώρος ειρήνης ή γαλήνης.

Η Agartha ήταν κάποτε μια λαϊκή ιδέα, αλλά κατά τον τελευταίο αιώνα το ενδιαφέρον μειώθηκε και η θεωρία δεν υποστηρίζεται από την επιστημονική γραμμή. Πιστεύεται ότι η έννοια μιας υπόγειου πόλης προέρχεται από μύθους όπως η χριστιανική κόλαση , ο Ελληνικός Άδης και πολλά άλλα.

Τον 19ο αιώνα, διάφορες θεωρίες για το έδαφός μας παρουσιάστηκαν ως ένας κοίλος πλανήτης. Ο William Bradshaw ήρθε το 1892 με την παραλλαγή του, όπου ο υπόγειος κόσμος ονομάστηκε Atvatabar.



Atvatabar o κοίλος κόσμος

Είσοδοι στην κοίλη Γη οι οποίες είναι και είσοδοι στην Agartha είναι οι κάτωθι ανά τον πλανήτη:

Στο Kentucky Mammoth Cave, iστο νότιο-κεντρικό τμήμα του Kentucky, USΑ.

Πυραμίδα στη Γκίζα, Αίγυπτος ,

Η υπόθεση Iguazu στην Αργεντινή,

Mato Cave στη Βραζιλία,

Monte Epomeo στην Ιταλία,

Mount Shaste στην Καλιφόρνια,

καθώς και ένα πηγάδι στην Benares, Ινδία.

Ο πρώτος που άνοιξε το ενδιαφέρον για τη θεωρία ήταν ο Willis Emerson (1856 – 1918), στο The Smoky God (1908), που λέγεται ότι είναι βιογραφία του Νορβηγικού ναυτικού Olaf Jansen. Το βιβλίο μας λέει πώς ο Jansen ξεπέρασε ένα άνοιγμα στο εσωτερικό της γης στο βόρειο πόλο. Για δύο χρόνια, ο Jansen έζησε με έναν λαό μήκους τριών μέτρων, του οποίου η βασιλεία φωτίστηκε από έναν “ομιχλώδη” ήλιο. Η πρωτεύουσα θα ήταν ο αρχικός κήπος της Εδέμ . Ενώ ο Emerson δεν χρησιμοποιεί τη λέξη “Agartha”, στο βιβλίο του – Τα Μυστικά των Υπόγειων Πόλεων .

Από αυτές τις πληροφορίες ορμώμενος ο Ιούλιος Βερν έγραψε το βιβλίο του «Ταξίδι στο κέντρο της Γης».

Σε αυτό το βιβλίο, η Shamballa είναι μία από τις αποικίες που ήταν η έδρα της κυβέρνησης στο υπόγειο δίκτυο. Ενώ η Shamballa βρίσκεται σε μια εσωτερική ήπειρο, έχει μικρότερες δορυφορικές αποικίες στο μανδύα της γης, κρυμμένες μέσα στα βουνά της Γης. Οι άνθρωποι κινήθηκαν υπόγεια εξαιτίας του πολέμου, των πλημμυρών και των καταστροφών. Αυτοί οι πόλεμοι συνέβησαν μεταξύ της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας, και χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα , τα οποία οδήγησαν στην ερήμωση της Σαχάρας, στην έρημο Gobi και στην απέραντη έρημο της Αυστραλίας, καθώς και στις νότιες περιοχές της ερήμου της Αμερικής· Όλες αυτές αποδεικνύουν αυτόν τον καταστροφικό πόλεμο. Οι υπόγειες πόλεις δημιουργήθηκαν ως στρατόπεδο προσφύγων τόσο για ανθρώπους και για την εναποθήκευση ιστορικών εγγράφων κειμηλίων για την ανθρωπότητα.

Θεωρείται ότι η Λεμούρια, η οποία βρισκόταν στην έρημο Gobi, συντρίφτηκε από την Ατλαντίδα σε έναν τεράστιο πόλεμο, οι οποία προφανώς κατέστρεψε και την Ατλαντίδα. Οι επιζώντες από τη Λεμούρια ζουν τώρα με τους Ατλάντες σε ειρήνη και αρμονία υπόγεια στο κέντρο της κοίλης γης. Οι ηγέτες ακολουθούν τα παλιά έθιμα και δεν παρεμβαίνουν στις ανθρώπινες επιχειρήσεις στην επιφάνεια του πλανήτη. Δεν υπάρχει καμία συνεργασία μεταξύ τους. Οι εισόδους προστατεύονται από μια τεχνολογία ανωτέρα των επιστημονικών γνώσεών μας που τις αποκρύπτει από το γυμνό μάτι και δεν μπορεί να γίνει κατανοητή από τη σύγχρονη επιστήμη. Οι Θιβετιανοί αποκαλούν αυτές τις πόλεις οι μεγάλες βιβλιοθήκες που έχουν απίστευτες πληροφορίες από την αρχαιότητα.

Υπάρχει μια μυστηριώδης θέση ή ενεργειακή Πύλη στο Θιβέτ, γνωστή ως Potala , η οποία λέγεται ότι έχει τοποθετηθεί στην είσοδο και την καθιστά απρόσιτη.

Οι κάτοικοι της Κοίλης Γης

Ο Μπραντ Στίιγκερ γράφει στο The Hollow Earth (Η Κοίλη Γη) : Μύθος ή Πραγματικότητα για το “παλιό μύθο”. Αυτοί ήταν άνθρωποι που ζούσαν πάνω από το έδαφος πριν από αρκετά εκατομμύρια χρόνια, πριν μετακινηθούν υπόγεια. Αυτοί είχ αν εφεύρει απίστευτα έξυπνα επιστημονικά επιτεύγματα και αποφάσισαν προς προστασίαν τους, να ζήσουν υπόγεια. Αυτοί οι άνθρωποι υπήρξαν πριν από τον Homo sapiens , όσο ένα εκατομμύριο χρόνια πριν. Ζουν γενικά σε υπόγεια, αλλά βγαίνουν από αυτήν για να απαγάγουν τα παιδιά και να τα αναπτύξουν με τη δική τους κουλτούρα και αντίληψη ζωής.



The Shaver Mystery

Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες ιστορίες για τους λεγόμενους «εσωτερικούς ανθρώπους» προέρχεται από το Mυστήριο του Shaver. Το 1945 δημοσιεύθηκε μια ιστορία που δημοσιεύθηκε από τον Richard Shaver, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Amazing Stories και ονομάστηκε το Μυστήριο του Shaver. Κατά τη διάρκεια του πολέμου το 1943, ο Shaver έγραψε ένα γράμμα στο Amazing Stories magazine. Ισχυρίσθηκε ότι ανακάλυψε μια αρχαία γλώσσα την αποκαλούμενη “Mantong”, μια πρωτανθρώπινη γλώσσα που ήταν η μητέρα από την οποία πήγασαν όλες οι γλώσσες που ομιλούνται στη γη. Κατά την Mantong, κάθε ήχος είχε ένα κρυμμένο μήνυμα και εφαρμόζοντας αυτή την φόρμουλα ήχου, ο καθένας μπορούσε να αποκωδικοποιήσει οποιοδήποτε κρυμμένο μήνυμα όποιας λέξης, ονόματος ή φράσης. Ο εκδότης Ray Palmer ίσως και για διαφημιστικούς λόγους έγραψε ότι ο Shaver είχε ανακαλύψει κάτι μοναδικό.

Ο Shaver έγραψε ένα κείμενο περίπου 10,000- λέξεων το οποίο ονόμασε «Ειδοποίηση στον Μέλλοντα Άνθρωπο» “A Warning to Future Man”. Εκεί ανέφερε ότι υπήρξαν υπερβολικά προοδευμένες προϊστορικές ανθρώπινες φυλές που κατασκεύασαν πόλεις σε σπήλαια εντός της Γης πριν εγκαταλείψουν τον πλανήτη εξ αιτίας των βλαβερών συνεπειών εκ της ακτινοβολίας του Ηλίου. Λίγο πριν φύγουν από τη Γη οι Αρχαίοι πληθυσμοί εγκατέλειψαν κάποιους απογόνους τους εδώ η πλειοψηφία των οποίων ήταν ευγενείς και συμπαθείς φυλή τους “Teros”, ενώ μια ακόμη πολυπληθής ομάδα εκφυλισμένη και νοητικά διεστραμμένη, σαδιστών, γνωστών ως “Deros”— ένα είδος βλαβερών ρομπότs “detrimental robots” γνωστών για την άγρια και ενστικτώδη φύση και συμπεριφορά τους.

Οι Δήρος (Deros) θυμίζουν πολύ τους Μούρντοκ του George Wells στο βιβλίο του «Η Μηχανή του Χρόνου». Ζουν ακόμη σε υπόγειες πόλεις και ανεβαίνουν στην επιφάνεια της γης μόνο για να απαγάγουν κατοίκους που ζουν στην επιφάνεια κατά χιλιάδες για να τρέφονται από το κρέας τους ή να χαίρονται βασανίζοντάς τους με απίθανα βασανιστήρια Με τα οχήματα και τις συσκευές ακτίνων τα οποία οι αρχαίοι άφησαν πίσω τους, κατασκοπεύουν ανθρώπους και ενδοβάλλουν τρομερές σκέψεις και φωνές μέσα στο μυαλό μας (θυμίζουν πολύ τις ψευδαισθήσεις των ψυχωσικών και τις διηγήσεις τους ότι τους επηρεάζουν μηχανήματα “influencing machines” σαν να έχουν στήσει ένα αέρινο δίκτυο καλωδίωσης ολόγυρά τους. Οι Deros μπορούν να κατηγορηθούν για όλες τις συμφορές, τα ατυχήματα, τους τραυματισμούς ακόμη και για τα αεροπορικά ατυχήματα και τις φυσικές καταστροφές πλημμύρες, σεισμοί, τσουνάμι, κ.λπ. Οι γυναίκες ειδικά υφίστανται την πιο βίαιη και κτηνώδη μεταχείριση κυρίως με τον βιασμό τoυς. Ο Mike Dash γράφει πως μερικά από τα κεντρικά σημεία των γραπτών του Shaver ήταν ότι οι Deros αν και γενικά περιορίζονται στις υπόγειες πόλεις τους μερικές φορές ταξίδευαν με διαστημόπλοια και πυραύλους και επικοινωνούσαν με ΑΤΙΑ. Ο Shaver επέμενε ότι πήρε τις πληροφορίες από πρώτο χέρι όταν τον φυλάκισαν οι Deros σε κάποιο σπήλαιο και των κράτησαν αιχμάλωτο κάμποσα χρόνια.



Η Αagartha και σχέδιο της κοίλης γης

Οι βουδιστές ανάμεσα στους διάφορους θρύλους τους λέγουν κι αυτόν:

Ένας άγιος άνθρωπος χιλιάδες χρόνια πίσω οδήγησε
την φυλή του στις υπόγειες στοές της γης. Η γνώση των ανθρώπων εκείνων η επιστήμη και η εμπειρία τους ξεπερνούσε κατά πολύ εκείνη των κατοικούντων στην επιφάνεια του πλανήτη. Απαρτίζονταν από σούπερ άνδρες και γυναίκες οι οποίοι κατά διαστήματα ανέβαιναν στην επιφάνεια για να παρατηρήσουν την ανάπτυξη το ανθρώπινου είδους. Επίσης πιστεύεται ότι ο βασιλέας του υπόγειου κόσμου έχει δώσει οδηγίες στο Δαλάι Λάμα του Θιβέτ ο οποίος εκφράζει τον επίγειο εκπρόσωπό του. Τα μηνύματά του μεταδίδονται μέσω κάποιων μυστικών καναλιών τα οποία ενώνουν τον υπόγειο κόσμο της Agartha με το Θιβέτ.

Οι θρύλοι των Navajo επίσης διδάσκουν ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν από το κέντρο της Γης. Είχαν υπερφυσικές δυνάμεις και μια πλημμύρα μεγάλη τους ανάγκασε να έρθουν στην επιφάνεια και να περάσουν τη γνώση τους σε μας πριν επιστρέψουν πίσω στις υπόγειες πόλεις τους. Θυμηθείτε το βίντεο στο 1ο μέρος όπου ένας Ινδιάνος Ναβάχο προσευχόταν και αποκάλυπτε τα περί γιγάντων που θα ξαναεμφανιστούν στη γη.



Οι Ποέμπλο ινδιάνοι θέτουν την προέλευση των θεών τους στα ενδότερα της γης. Ο εσωτερικός κόσμος επικοινωνούσε με τον έξω από μια οπή στον Βορά.

Στα αρχαία κείμενά τους οι Κινέζοι, οι Αιγύπτιοι και οι Εσκιμώοι μιλούν για ένα μεγάλο άνοιγμα στο Βορά και μια φυλή που ζει κάτω από τον φλοιό της γης. Προήλθαν δε από προγόνους μια παραδεισένιας χώρας που βρίσκεται στα ενδότερα της γης.

Η βαθύτερη πίστη των λαών

Στις Ινδίες υπάρχει μια πανάρχαιη πίστη, που ακόμη ισχύει, για την ύπαρξη μιας υπόγειας φυλής ερπετοειδών ανθρωποειδών που κατοικούν στις πόλεις Patala και Bhogavati. Σύμφωνα με τον μύθο αυτοί κήρυξαν πόλεμο στο βασίλειο της Agharta. Οι Νάγκας “The Nagas,” κατά τους βαθιά στη γη εγκατεστημένους κατοίκους, «περιγράφονται σαν προχωρημένη φυλή με πολύ αναπτυγμένη» τεχνολογία. Επίσης τρέφουν μια αηδία και περιφρόνηση για τους κατοίκους της επιφάνειας του πλανήτη τους οποίους λέγεται ότι απαγάγουν, βασανίζουν, διασταυρώνονται μαζί τους, ακόμη και τους τρώγουν για κρέας.”

Ενώ η είσοδος στην Bhogavati βρίσκεται κάπου στα Ιμαλάϊα κατά τους πιστούς στην θεωρία της Κοίλης Γης, αυτή κείτεται στην Patala και εισέρχεται κάποιος από την πηγάδα της Sheshna στο Benares, της Ινδίας. Ο William Michael Mott στους “εν τω βάθει κατοίκους” «The Deep Dwellers» λέει: “Σύμφωνα με τον ερπετολόγο και συγγραφέα Sherman A. Minton, ο οποίος στο βιβλίο του “Δηλητηριώδη φίδια”, δήλωσε ότι η είσοδος στο Κέντρο της Γης είναι πολύ πραγματική, κατεβαίνοντας δε 40 σκαλοπάτια βρίσκεσαι σε μια κυκλική κατωφέρεια η οποία καταλήγει σε μια κλειστή πέτρινη θύρα καλυπτόμενη από κόμπρες.

Στο Θιβέτ υπάρχει ένα μυστικό ιερό καλούμενο ‘Patala,’ το οποίο λέγεται από και τους θιβετιανούς ότι κείτεται στην κορυφή ενός αρχαίου σπηλαίου και του συστήματος των τούνελ το οποίο φτάνει όχι μόνο σε ολόκληρη της Ασία αλλά και πέρα από αυτή. Οι Nagas επίσης παραδοσιακά έχουν μια συγγένεια με το νερό και οι είσοδοι προς τα υπόγεια παλάτια τους ελέχθη ότι είναι υπόγεια κρυμμένα στους πυθμένες πηγαδιών, σε βαθιές λίμνες και υπόγεια ποτάμια.

Ο διάσημος Ρώσος Nicholas Roerich (1874–1947) ένας καλλιτέχνης, ποιητής και ταξιδευτής και μια από τις πιο αινιγματικές φιγούρες του 20ου αιώνα. Τον θεώρησαν προφήτη, ιδρυτή μιας νέας θρησκείας μέχρι σοβιετικό κατάσκοπο και ηγέτη της Μασονίας και ιδαίτερα του Ελευθεροτεκτονισμού. Μερικοί τον θεώρησαν ενσάρκωση του Βούδα. Κανένας δεν έφερε σε τόσο στενή σχέση την Ρωσία με την Ινδία από τον ζωγράφο, τον συγγραφέα και τον φιλόσοφο που έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του στην Kullu Valley. Υπήρξε κανάλι επικοινωνίας με τον κατά σειρά διάδοχο αρχηγό El Morya, στη Λάσα, την πρωτεύουσα του Θιβέτ που συνδεόταν με το κανάλι της πρωτεύουσας στο εσωτερικό της Γης την Shamballa. 

Η είσοδος του καναλιού εφρουρούνταν από λάμας που είχαν ορκιστεί να παραμείνουν σιωπηλοί και να μην μιλήσουν. Ένα παρόμοιο κανάλι επιστεύετο να συνδέει τις μυστικές αίθουσες με τη βάση της μεγάλης πυραμίδας της Γκίζας με την Αγκάρθα..

http://evaggelatos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου